Welkom

Welkom op de website van Tangovakanties.be & Tangovakanties.nl, een organisatie van professioneel tango-danspaar Mariano y Cosima. Mariano y Cosima reizen met tango-groepen naar de mooiste bestemmingen. De stages zijn uitsluitend geschikt voor ervaren tangodansers. Bekijk ons programma, en mail ons als je vragen hebt.


TANGO TERSCHELLING | #6 Edition
28 Oct - 1 November 2019 with partner*** BIJNA VOL ***

Dansen aan Zee! Heerlijk uitwaaien, candle light dinners, sfeervolle salon en inspirerende tangolessen. Tango midweek seminar in Strandhotel aan zee (bij Formerum). Het hotel beschikt over een mooie danszaal met houten vloer. Kom genieten van de tango, rust & ruimte, zand & zee op Terschelling. Maestros Mariano y Cosima Díaz Campos (ARG / NL). Tweepersoonskamers worden verdeeld op volgorde van aanmelding. Nog plaats voor 1 danspaar en 1 leider.

Meer informatie Terschelling >>TANGO TEXEL | #2 Edition
29 May - 1 Juni 2020 with partner

Tango-vier-daagse van vrijdag 29 Mei t/m Pinkstermaandag 1 juni tijdens het lange Pinksterweekend! Heerlijk uitwaaien aan zee, genieten van uitgebreide buffetten, en vier dagen onderdompelen in de wereld van de tango, met inspirerende workshops, gezellige tango-café's en levendige salons!

Overnachtingen, uitgebreide ontbijt- & dinerbuffetten, workshops, tangocafé's en salons vinden alle plaats in hotel De Pelikaan. Het hotel beschikt over een mooie danszaal, en ligt in een rustige bosrijke omgeving aan de rand van de duinen van het nationale park van Texel en op 15 minuten lopen van het Noordzeestrand. Het hotel heeft een sauna en een solarium. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een tv, fietsverhuur, gratis wifi. Je kunt tussen het tango dansen en ontspannen in de Peli Pub, waar verschillende lokale bieren, likeuren en andere dranken worden geserveerd. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden in de directe omgeving van De Pelikaan Texel. Kom genieten van de tango, rust & ruimte, zand & zee op Texel, en laat je inspireren door de tangovisie van Mariano & Cosima.

Er is maar beperkt plaats voor de workshops, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Comfortkamers op aanvraag. Early birds bij boeking vóór 15 januari 2019.

Meer informatie Texel >>


footer_background

TangoWeekends.com | TangoVakanties.com | TangoHolidays.eu | Powered by PuroTango

Privacybeleid

© All rights reserved Puro Tango Productions Mariano-Cosima.com